PVC дограма

PVC дограма, стъклопакети и обков - гр. Бургас

Немска PVC дограма
Начало           |           За нас           |           Продукти           |           Галерия           |           Контакти
PVC дограма

KBE

Система 70 мм на KBE

Прозорците от система 70 мм на KBE са разработени по най- новата технология. Те надминават най- важните изисквания, които претенциозните собственици поставят към един прозорец.

Прозорците от система 70 мм на КБЕ Ви помагат да пестите разходи за отопление и чувствително повишават уюта в жилището. Иновативната петкамерна техника и по- голямата дебелина на профилите от система 70 мм създават по- добра топлоизолация.

Със заоблените си контури и скосените ръбове прозорците от система 70 мм на КВЕ предлагат съвременна и особено хармонична оптика. Гамата от цветове и декори с имитация на дърво Ви дава свобода при индивидуалното оформление.

Проникването с взлом през прозорците се затруднява допълнително, тъй като по- голямата дебелина на система 70 мм позволява използването на по- дебел стъклопакет. Освен това може да бъде монтиран обковс повишена защита, който стои по- навътре в касата. Прозорците от система 70 мм на КВЕ могат да бъдат с по- дебел стъклопакет за по- добра звукоизолация и допълнително спират звуковите вълни чрез по- дебелите профили с пет изолиращи камери.

Прозорците от система 70 мм на КBЕ предлагат решаващи предимства за да се чувствате по- добре у дома:

- по- добра топлоизолация;

- повишена звукоизолация;

- повече сигурност;

- атрактивен дизайн.


Система 88 мм на KBE

Новата система 88 мм на КВЕ изпълнява високите изисквания, които днес се поставят към една модерна PVC прозоречна система. Дали енергийна ефективност или опазване на околната среда, шумоизолация или защита срещу проникване с взлом- аспекти на които преди време се обръщаше малко внимание, днес имат най- голям приоритет. На преден план стои опазване на ресурсите на нашата околна среда- както при производството, така и при употребата. С новата система 88 мм на КВЕ Вие се решавате за едно ново, висококачествено поколение профили, което Ви предлага максималното качество на живот и едновременно с това се взема предвид икономичността, опазването на околната среда и топлоизолацията.

Прозорците с профили от система 88 мм на КВЕ са нещо повече от един свързващ елемент между външния и вътрешен свят. Те са отворени за светлината и гледката, едновременно с това обаче затворени по отношение на звукоизолацията и водопропускливостта и предлагат ефективна защита от взлом. Система 88 мм на КВЕ постига във всички тези дисциплини превъзходни резултати. Тя съчетава елегантен изглед на прозорците с най- модерната топлоизолация, ефективност и сигурност, функционалност и дълготрайност.

Модерната архитектура изисква прозоречни решения, които дават най- голяма свобода на изпълнението. Система 88 мм на КВЕ се откроява с максимална гъвкавост и стабилност. Модерната профилна конструкция гарантира много висока собствена стабилност. Така безпроблемно могат да бъдат произвеждани и големи прозоречни крила. В комбинация с различни дървесни декори и цветове няма граници за изпълнението на идеите на архитекти и строители.

Особено при нови, пестящи енергия строителни концепции, като например пасивните къщи, прозорците имат да изпълняват извънредно претенциозни задания. За да се постигне максимална топлоизолация, при система 88 мм на КВЕ има различни варианти на изпълнение: с различна комбинация на изолационни вложки и термо- усилвания, технология на лепене на стъклопакета, както и с използване на системата по избор без и със среден уплътнител могат да бъдат реализирани индивидуални решения. Тази интелигентна изолираща технология позволява производството на прозорци, които са точно съобразени с Вашите потребности и помагат да намалите Вашият разход на енергия.

Постоянно нарастващите енергийни разходи през последните години изсикват максимална икономичност. Поради това инвестицията в прозоречни профили с високи топлоизолационни показатели е инвестиция, която се изплаща. Благодарение на 6- камерната технология, както и на възможността за монтиране на стъклопакети с по- голяма дебелина и с използването на специални стъкла прозорците с PVC профили от система 88 мм на КБЕ постигат отлични показатели, чрез които значително се намалява разходът на енергия.ALUPLAST

ALUPLAST IDEAL 4000

"Алумина 91" Ви предлага IDEAL 4000- ново поколение профилна система, разработена да поема най- желаните изисквания за прозорци от най- висок клас, сега и в бъдеще. Здравите 70 мм, широки секции с дебелостенни стоманени усилителни профили гарантират стабилност и улесняват изработването на по- широки модели прозорци. Петте камери осигуряват отлична топло и звукоизолации. Предлагат се две различни форми на профила, и двете осигуряващи еднакво високи нива на изпълнение на всички важни параметри. Традиционно наклонениете профили гарантират почти вечна привлекателност, докато 'Round Line' IDEAL 4000 серията е проектирана за по- авантюристично настроените клиенти, които искат да създадат индивидуално впечатление; заоблените профили придават атрактивен вид на прозорците, които хармонизират особенно добре със съвременния декор.

ALUPLAST IDEAL 4000 е също така добър за осъвременяване на по- стара сграда, където тънката рамка на прозорците увеличава ефекта от наличната светлина. IDEAL 4000 е наистина система за всички сезони и има най- широк диапазон от приложения.ALUPLAST IDEAL 7000

IDEAL 7000 оптимизира уникалния дизайн с технологичната ефективност и е на най- изгодна цена за това изпълнение. Доказаният двуслоен, устойчив на атмосферните условия изработен с 6 камерни 80 мм профил, осигурява отлично топло и звукова характеристика. Модерният мек стил съчетава най- доброто и от наклонените, и от заоблените дизайнерски решения, осигурени от други алупласт системи и предлага жизнерадостен нов вид, който е приложим, както за модерни, така и за традиционни сгради.

REAHAU

REHAU Брилянт- Дизайн 70 мм

С отличните си топлоизолационни качества прозорците REHAU Брилянт- Дизайн допринасят за уюта в жилището- дори при буря и сняг навън. Със 70-те мм ширина на профилите, както и с двете уплътнения, прозорците REHAU Брилянт- Дизайн изолират студа, течението, праха и влагата. Петте въздушни камери на тази система се явяват изолираща бариера между ниските външни температури и топлите жилищни помещения. Резултатът е забележително ниската стойност на коефициента на топлопреминаване U1=1.3 W/m2K

Това прави прозорците REHAU Брилянт- Дизайн идеални за ново строителство на пасивни къщи и за оптималната енергийна ефективност при саниране на стари сгради- благодарение на ниските разходи за отопление.Прозорците REHAU Брилянт- Дизайн плюс имат допълнително подобрени топлоизолационни качества. Плюсът е специално термично разделена стоманена армировка REHAU Термостабил. Така стойността на U1 се снижава на 1.2 W/m2K. Системата е подходяща да удовлетвори всички изисквания за обществени сгради.

Дори когато навън е особенно шумно, вътре трябва да е приятно тихо. Прозорците Термо Дизайн 70 на REHAU ви гарантират това. Дори когато има силни изсточници на шум в непосредствена близост. За жилищни райони, с особенно високи звуково натоварване, с прозорците на Термо Дизайн 70 може да се намери индивидуално решение- до степен на защита 4. Така и самите Вие можете да си почивате спокоен по всяко време, независимо от особенно интензивния шум отвън.


REHAU Euro- Design 86 Plus

С прозорците на Euro- Design 86 Plus се чувствате добре между Вашите четири стени. Голямата строителна ширина на прозорците от 86 мм позволява използването на високо ефективни остъклявания, включително и троен стъклопакет. Многокамерната технология използва въздуха като допълнителен високоефективен изолатор. По такъв начин могат да бъдат достигнати стойности на Uw дo 0.84 W/m2K. Перфектната топлоизолация осигурява уютен климат в жилището, независимо от външните климатични условия.

Ако навън е особено шумно, прозорците ще Ви осигурят приятна тишина в помещението- дори и да има големи източници на шум в непосредствена близост до Вас. За жилищни райони, подложени на особенно натоварване на шум, прозорците Euro- Design 86 Plus могат да се адаптират индивидуално към Вашата потребност от шумоизолация, включително до клас на защита 4. Това гарантира Вашето спокойствие дори при изключително голям шум отвън.

За да можете да си почивате най- добре както в къщи, така и по време на пътувания, можете да закупите в зависимост от нуждите си прозорци Euro- Design 86 Plus с различни степени на защита от взлом до WK2. Тъй като много от опитите за взлом се правят през прозорците и балконските врати, индивидуалните параметри на отделните прозорци за защита от взлом са особенно важни. Специфичните заключващи елементи и други секретни компоненти дават възможност да определите индивидуалната защита за всеки отделен прозорец поотделно.

Клас на защита WK2: За лесно достъпни прозорци. Защитата на прозореца е така изчислена, че евентуалният извършител да не може да отвори с взлом затвореният и заключен прозорец с помощта на обикновени инструменти като отверки, клещи, клинове.

Ъглови, дъговодни или кръгли, прозорците от серията Euro- Design 86 Plus Ви предлагат подходящи форми и изпълнения за много архитектурни решения. Вие имате избор както във формата, така и при цветовете. Всеки вкус може да бъде задоволен със спектъра от универсални жветове, гладки и дървени декори, специални възможности за лакиране, както и обшиване с алуминий.

KÖMMERLING

KÖMMERLING 88 plus

Този профил е нова генерация с оптимална дълбочина на профила 88мм, с модерен дизайн и перфектни пропорции. Една високоефективна топлозащитна система със средно уплътнение и 6 камери. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добра защита срещу проливен дъжд или силен напор на вятъра. Иновативното уплътнение във фалца има ефекта на допълнителна топлозащита. Дебелината на стъклопакета варира от 24 – 52 мм.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща. Тя се изпълнява и във вариантите с алуминиева капачка, AluFusion и „пасивна къща“. Uf -стойностите се движат според решението в диапазона от 0.8 до 1.0 W/m2K.

Това позволява едновременно и голяма свобода на формите и разцветките при намиране на архитектурно решение, базирана на възможностите за фолиране в стандартни и дървесни декори или с алуминиева повърхност.

Интелигентната цялостна конструкция на новата система завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолацията, на сигурността и икономическата целесъобразност.


   
За нас       |        Продукти       |        Галерия       |        Карта на сайта       |        Контакти
Алумина 91 | PVC дограма, стъклопакети и обков - гр. Бургас | 2012