PVC дограма

PVC дограма, стъклопакети и обков - гр. Бургас

Немска PVC дограма
Начало           |           За нас           |           Продукти           |           Галерия           |           Контакти
Комарници

Мрежите са сигурно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и други видове вредители през отворените врати и прозорци. "Алумина 91" произвежда комарници с висококачествени алуминиеви профили, за сглобяване на рамките, а мрежата е изработена от фибростъкло с тефлоново покритие, което не прегаря от слънцето.

Фирмата предлага на своите клиенти няколко модела мрежа против насекоми:

- Статични (алуминиева рамка с мрежа). Подходящи са за прозорци, при които не се налага преместване на мрежата. Има възможност да се поставя и сваля сезонно.

- Ролетни (ролка, в която се навива мрежата, водачи по които върви, връвка чрез която може да се пуска и вдига, като целия комарник е вграден в рамка изработена от алуминиев профил 20/40 за по- лесен монтаж). При нея е характерно максимално уплътнение към касата на прозореца. Благодарение на функцията за навиване се печели удобство и практичност.. Оптимално съхранение през зимните месеци за по- дълга и безпроблемна експлоатация. Възможни са всякакви цветове по RAL.

- Тип "плисе" (мрежата е като плисирана и се нагъва наляво или надясно). Удобна е когато няма възможност да се отваря мрежата чрез панти или като ролетка, ако е за врата. Възможност за изработка на по- големи размери и монтаж на портални врати. Луксозна и модерна алтернатива на стандартните модели комарници. Възможни са всички цветове по RAL.

- Комарник на панти (статичен комарник с олекотени панти и магнитче). Това е класически комарник, който се отваря като вратичка.

Всички комарници могат да бъдат монтирани върху всякакъв вид дограма, позволяват и едновременен монтаж с външни ролетни щори. Изключително лесни са за подръжка, елегантно се сливат със силуета на прозореца или вратата и не накърняват удоволствието от гледката.Всички права запазени. | 2012