PVC дограма

PVC дограма, стъклопакети и обков - гр. Бургас

Немска PVC дограма
Начало           |           За нас           |           Продукти           |           Галерия           |           Контакти
Щори

"Алумина 91" Ви предлага вътрешни и външни модели щори. Вътрешните могат да бъдат хоризонтални и вертикални.


Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Хоризонталните щориса най- често използвания слънцезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой цветове, модели и екстри, способността и превъзходното регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба, са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

Ламелите са от алуминий с широчина 16 и 25 мм. Фирмата разполага с голямо разнообразие от цветове и мостри. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествените материали гарантират безпроблемна употреба години наред.

Следвайки най- новите тенденции, "Алумина 91" Ви предлага ново поколение хоризонтални щори, разработени специално за алуминиева и PVC дограма. Изцяло новият дизайн на главния профил и декоративните капачки, създават и демонстрират най- висок стандарт и елегантност. Алуминиевият профил дискретно се прикачва към дограмата, предпазвайки я от пробиване на отвори и се монтира на държача на стъклопакета.
Вътрешни вертикални щори

Вертикалните щори са модерна алтернатива на пердетата и завесите. Алумина 91 Ви предлага разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни и PVC ленти с широчина 89 и 127 мм. Материалите са антистатични и негорими.

Използват се за декорация на най- представителни интериори, като един от главните естетически елементи в офиса или дома. Вертикалните щори са най- доброто решение при големи витрини. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.

Има пет различни схеми на управление и събиране на плата, както и различни варианти на монтаж. Събирането на тези щори може да бъде: ляво, дясно и събиране в средата.

Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.

Външни щори

- Изработват се от PVC и алуминиеви материали с възможност за комбинация.

- Осигуряват максимална защита от слънце, шум прах и вода.

- Предпазват дограмата от вредни атмосферни влияния и механични повреди.

- Външните ролетни щори са част от външната топлоизолация на всяко жилищно помещение.

- Изключително надеждна носеща конструкция, опростен механизъм на задвижване, ламели от алуминий с пълнеж от пенополиуретан или двойно подсилена пластмаса.

- Възможно управление, посредством електродвигател, програмно дистационно управление, сензори за слънце,, вятър, дъжд.

- Вградени PVC щориза PVC прозорциREHAU.

- Намаляват максималните температури в стаята от 5 до 15 градуса, без да се използва климатик.

- Създават въздушна възглавница пред прозореца и по този начин намаляват загубите на топлина през зимата.
За нас       |        Продукти       |        Галерия       |        Карта на сайта       |        Контакти
Алумина 91 | PVC дограма, стъклопакети и обков - гр. Бургас | 2012